به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان یزد، یدالله جواد پوراظهارداشت: هم اکنون در استان یزد یک واحد صنعتی و ۱۴۰ واحد خانگی درسطحی معادل ۱۵۰۰۰ مترمربع به تولید قارچ مشغولند و روزانه ۵ الی ۷تن و سالانه ۱۷۵۰ تن قارچ در استان تولید می شود .
وی انواع قارچ تولیدی یزد را ۹۵ درصد از نوع دکمه ای و ۵ درصد از نوع صدفی دانست و افزود: به ترتیب شهرستان های یزد، اشکذر، تفت، میبد، مهریز، ابرکوه، بافق و خاتم بیشترین تولید این محصول را دارند.
جواد پورتصریح کرد: با توجه به ماجرای مسمومیت تعدادی از هموطنان بر اثر قارچ های وحشی و عدم رغبت مردم به خرید و مصرف قارچ باعث شد و این محصول با کاهش قیمت مواجه شده و باعث متضرر شدن تولید کنندگان شده و قارچ های تولیدی در واحد های استانی کاملا سالم بوده و خطری مصرف کنندگان را تهدید نمی کند.
نظر شما